Uutiset

Parantavat energiat, hoidot ja sanat

Kehon ja mielen hyvinvointi

Mitä saadaan, kun yhdistetään vuosien ohjauskokemus ja kehoparantaminen? Siitä saadaan Ajanpuun parantavat energiat, hoidot ja sanat. Tämä ihana kuvaus syntyi, kun pohdin, miten oikein kuvaisin Ajanpuun palvelutarjontaa.

Parantavat energiat

Parantavat energiat kuvaavat minulle tapaa, jolla työskentelen. Hyvin usein näen asiakkaissani enemmän potentiaalia kuin he itse. Näen heissä kaunista ja lämmintä energiaa. Työskentelyssäni olen läsnä, kuuntelen ja tunnen luonnollisella tavalla, mitä asiakkaani energiassa tapahtuu sillä hetkellä. Sanotaanko, että minulla on hyvät tuntosarvet ja empaattinen keho, joka osallistuu mielellään asiakkaideni parantamiseen. Energiatyöskentelyn avulla voin tehdä työtäni myös etänä. Aina ei siis tarvitse matkata fyysisesti, vaan saamme energisen yhteyden etäämmältäkin. Parantavat energiat ovat läsnä kaikessa työskentelyssäni ja ne voivat olla iso osa tapaamistamme tai sitten linkittyä fyysiseen tai sanalliseen hoitoon.

Parantavat hoidot

Tein pitkään työtä ohjausalalla, jossa tapasin nuoria ja aikuisia asiakkaita. Elämänsolmujen avaamiseen käytimme paljon sanallista työskentelyä, keskustelua, pohdintaa ja kysymyksiä. Tämä on mitä ihanin tapa saavuttaa oivalluksia ja ylittää mielen esteitä. Viime vuosina aloin havaita ja tuntea, että kehon ja mielen hyvinvoinnilla on suora yhteys. Istuin itsekin paljon koneen äärellä ja pidin mielen nokkeluutta ja tietotyötä fyysisyyttä arvokkaampana. Tämä harhakuva alkoi sitten kääntyä, ensin kipujen ja vaivojen, sitten toistuvien haasteiden kautta. ”Ei yhtä ilman toista” oli lopulta todettava ja aloitin parantamaan kehosuhdettani. Opiskelin ja hankin lisätietoa kehon hyvinvoinnista, sen kuuntelusta ja vuorovaikutussuhteesta. Mikä ihana kulkuneuvo se onkaan kaikkine kommervenkkeineen. Opiskelin useita eri hoitomenetelmiä sekä kävin itse hoidoissa. Tänä päivänä voinkin sitten tarjota aivan ihania kehoterapiahoitoja, joihin linkittyy välittävä ja ymmärtävä läsnäolo.

Parantavat sanat

Teen paljon ohjauksellista ja sanallista työskentelyä ja mm. kirjoitan omista elämänkokemuksistani, pohdinnoista sekä tarjoan tarinoita kuultavaksi. Teen edelleen ohjaustyötä ja palvelutarjonnassani on niin yksilöille kuin organisaatioillekin suunnattuja valmennuksia. Työni on kuitenkin maustunut, mehevöitynyt ja monipuolistunut kehotietoisuuden myötä. Puhun mielelläni myös vanhasta viisaudesta ja luonnon upeasta symboliikasta. Käytän työskentelyssäni erilaisia menetelmiä ja tavoitteena on tietoisuuden avaaminen ja ymmärryksen lisääminen. Eri elämäntilanteissa voinkin kulkea asiakkaideni rinnalla. Voin kuunnella ja osallistua sekä saatan herätellä tai ehdottaa uusia, jopa erikoisia näkökulmia. Parantavien sanojeni tuella, voidaan saatella kuulijaa askel askeleelta eteenpäin.

Mielenkiinnolla odotan, josko tapaamme parantavien energioiden, hoitojen tai sanojen äärellä.

Lämpimästi sinua tervehtien,

Tuija