Työnohjaus

Työnohjaus

Ajanpuun työnohjaus lisää elämän ja työn tasapainoa. Se soveltuu muutostilanteisiin, työnsuunnitteluun ja työssäjaksamisen lisäämiseen. Työnohjaukseen kannattaa tulla, kun haluat lisätä työhyvinvointia tai työtilanne kaipaa jäsentelyä. Ohjaus auttaa selkeyttämään haasteellisiakin tilanteita sekä poistaa mielen kuormaa. Ajanpuun työnohjauspolulle voit astua silloin, kun on aika hengähtää, katsoa mihin on tullut ja sitten suunnata voimistuneena eteenpäin.

Ajanpuun ohjauksessa hyvinvointiasi vahvistetaan tietoisuutta lisäämällä. Kun mielesi selkeytyy, on asioita helpompi käsitellä ja muuttaa. Asioiden rehellinen tarkastelu auttaa tekemään kestävämpiä valintoja ja työn kuorma helpottuu. Tietoinen ja rentoutunut mieli löytää enemmän mahdollisuuksia haasteiden sijaan. Kun toimit arvojesi mukaisesti, rohkaistut ja löydät itsellesi sopivampia mahdollisuuksia. Ajanpuun työnohjauksessa huomioidaan elämäntilanteesi ja henkinen jaksaminen. Ohjaus on aina luottamuksellista sekä yksilöllistä.

Työnohjauksella on myös tutkittuja etuja ja sen on todettu vaikuttavan työmotivaatioon, jäsentävän perustehtävää, lisäävän työn laadukkuutta sekä kehittävän identiteettiä ja johtajuutta. Työnohjauspolku suunnitellaan ja toteutetaan tilanteesi mukaan. Joskus yksikin kerta toimii suunnan antajana ja toisinaan muutoksia on hyvä rakentaa ja syventää pidemmällä matkalla. Suositeltu valmennussarja on 3-5 krt. Erikoistun parhaillaan johtajien työnohjaukseen, joten ohjaus soveltuu erityisen hyvin myös esimiehille, johtajille, ohjaajille sekä yrittäjille. Valmennukset toteutetaan etänä ja yhden tapaamisen kesto on 60 minuuttia. Ajanpuun kokonaisvaltainen työnohjaus 60 eur/tapaaminen.

Lyhyen kuvauksen Ajanpuun työnohjauksesta löydät myös Ajanpuun tubekanavalta.

Vertaistukea ja asiantuntijuutta

Työnohjaajanasi toimii Tuija Levo, joka on rehtori-instituutin MA Educational Leadership maisteri. Lisäksi Tuijalla on Laatu, ympäristö sekä työturvallisuusjohtamisen erikoisammattitutkinto sekä opettajan ja rehtorin kelpoisuus. Tuijan ohjauksessa yhdistyy pitkä kokemus työelämän kehittämistehtävistä (julkishallinto, järjestö ja opetusala), johtamiskokemus sekä henkisen kasvun ohjaus. Erikoisalaa ovat mm. työuupumuksen ennaltaehkäisy ja hoito sekä uramuutokset. Tuija valmistuu Certified Supervisor and Coach -examination® tutkinnosta keväällä 2023 ja valmistumiseen saakka yksilötyönohjaus saatavilla tarjoushintaan 60 eur/tapaaminen. Kohti tyynempää työelämää pääset laittamalla viestin toimisto@ajanpuu.fi tai 0400 169 260. Voit jättää yhteystietosi myös lomakkeella. Työnohjaus soveltuu hyvin myös tiimeille, johtoryhmille sekä organisaation muutosvalmennukseksi. Pyydä tiimille tarjous täältä.

0